Výborová schôdza klubu Čm a Dl, 2.7.2021 Bratislava

25.07.2021 14:28

Výborová schůze dne  2.7.2021 Bratislava.

Přítomni:Fasora Petr,Přibyl Jaroslav,Mgr.Kordiak Tomáš,Ing.Košarišťan Peter,Kučera František,Matyáš Josef.

 

Schůzi zahájil předseda  v 16  hodin a vyzval ostatní členy výboru k uctění památky zesnulých minutou  ticha. Dalším bodem programu byla aktualizace seznamu členů kterou provedl jednatel v návazností na pokladníka ,který kontroloval zaplacení členských příspěvků.Výbor konstatoval ,že situace je alarmující,a je potřeba získat další nové, hlavně aktivní členy,pro posílení členské a výstavní základny.

Dalším bodem programu byla registrace,seznámil registrátor,Někteří členové píší do rodokmenů absolutní nesmysly,téměř polovina členů doposud nezaregistrovala ani kus.Upozornil na to že stále platí ,že je nutné dokládat oceňovací lístky(stačí kopie)ke zvířatům po kterých se registruje a to i doposud provedené registrace v letošním roce.Výbor odhlasoval povinnost doložit oceˇovací lístky.

Bez ocenění chovných zvířat a doložením oceňovacím lístkem nebude redistrace provedena.

Dosavadní registrace je uvedena na stránkách klubu.

Pokladník seznámil výbor klubu se stavem pokladny.

Výbor schválil udělení pohárů na vítězné zvířata na klubové výstavě v Prietrži konané 11.9.2021.

dále výbor schválil udělení pohárů na nejlepší kolekci Činčil malých a Dailenaarů na CVMK v Přerově.Výbor odsouhlasil vzhledem k situaci v rámci Kovidu19 a nejisté výstavní sezoně,že se do soutěže klubu budou počítat výsledky uskutečněných výstav,Klubová výstava mladých králíků 11-12.9. Prietrž,CVMK Přerov,Lysá nad Labem,Moravia Brno-Klubovka.

Předseda upozornil majitele Plemenných chovů na povinnost vystavit zvířata z důvodu uznavacího řízení viz.loňská nepříznivá sezóna.

Vzhledem k loňskému roku kdy se neuskutečnila členská schůze,Předseda svolává Členskou schůzi na neděli 19.9. v 10 hodin u klecí Expozice klubových králíků při CVMK v Přerově,účast nutná!

Schůzi ukončil předseda v 19 hodin 30 minut.

Vyhledávání

Kontakt

Klub chovatelů králíků Činčil malých, Dailenárů a Sallanderů